Rabat
Door: Joan en Ad Nelissen
Blijf op de hoogte en volg Joan en Ad
09 Oktober 2011 | Marokko, Rabat
Vanmorgen is de wekker om 07.00 afgegaan. We hebben ontbeten waarna we het welkomspraatje hebben gehad.
Om kwart over negen zijn we met een gids door Rabat gereden en gewandeld, waarbij we o.a. de Medina, de Kasbah, het koninklijk paleis en het mausoleum van Mohamed V hebben bezocht.
Na afloop van de excursie zijn we samen met twee Belgische dames (Linda en Isabelle) en Janneke uit Groningen in de medina gaan lunchen en hebben we op eigen gelegenheid door de nauwe straatjes van de medina gezworven. Je blijft hier fotograferen, het ene straatje is nog fotogenieker als het andere.
Het weer hier is geweldig, met een onbewolkte hemel en temperaturen tot ca. 25 gr.
Vanavond gaan we als afsluiting van de dag nog met de hele groep uit eten, waarbij de reisleidster een traditioneel Marokkaans restaurant heeft uitgezocht.
Groetjes van de twee uit
Rabat
09 Oktober 2011 - 18:24
Fam. Cooijman:
Hallo reizigers,
wij wensen jullie een hele fijne vakantie in Marokko. Geniet er lekker van.
Groetjes Remco, Elisabeth en Sophie. -
09 Oktober 2011 - 20:11
Leon En Astrid:
We zijn nu al jaloers en dat is niet alleen vanwege de temperatuur.
Ik hoop dat je voldoende kaartjes bij je hebt en voldoende schrijfruimte op de filmcamera hebt.
We willen volledig geinformeerd worden.
"Let the show begin"!
09 Oktober 2011 - 22:49
Toos & Nico:
Pas geleden nog over gesproken "we gaan naar Marokko" en nu lees ik ...jullie zijn er al !!!!!
leuk...Leuk...LEuk...LEUk...LEUKI !!!!!!!!!!!! we gaan het horen en zien het reisverslag.
Het weer is alvast oke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
groetjes Toos & Nico.
Ad, waar we 2 weken geleden over spraken.......je weet wel ...de peuken....dat was en is nog steeds de laatste geweest vanaf die vrijdag.....GOED VAN MIJ HEeee!!!!!!!!!!!!!! -
10 Oktober 2011 - 10:10
Wilma En Bert Spijkers:
Hallo Wereldreizigers. Gevonden en zijn we erg blij dat jullie goed zijn aangekomen en qua temeratuuur hebben we alle 4 niets te kalgen. We hebben jullie nu gevonden maar kunnen de komende twee dagen niet reageren zoals je wellicht gelezen hebt. Heel eel mooie momenten en geniet geniet!! We hebben weer genoeg te vertellen straks. Veel liefs van BenW -
10 Oktober 2011 - 10:51
Ton En Lenny:
Hallo daar.
Leuk om de eerste reisverslagen weer binnen te krijgen.
Ja natuurlijk ben je de eerste dag s'avonds moe,maar dat is de volgende dag weer over.
Hoop dat je een leuk reis gezelschap hebt wat dat bepaald een groot gedeelte van de gezelligheid, maar daar twijfel ik eigenlijk niet aan.
Gr Lenny Ton -
10 Oktober 2011 - 11:08
Elly En Jur:
Die traditionele gerechten in een land.................
Wij hebben het er niet op, denkend aan de haggis in Schotland.............
Maar geniet er vooral van! -
12 Oktober 2011 - 09:06
Jan En Mieke:
Wat een pracht aan kleuren en fantastisch weer. BOFFERS.
Indrukwekkend zo.n andere cultuur.
En lekker eten en drinken hoort er natuurlijk altijd bij.
Genietze.