El Calafate - Reisverslag uit El Calafate, Argentinië van Joan en Ad Nelissen - WaarBenJij.nu El Calafate - Reisverslag uit El Calafate, Argentinië van Joan en Ad Nelissen - WaarBenJij.nu

El Calafate

Door: Ad Nelissen

Blijf op de hoogte en volg Joan en Ad

14 November 2008 | Argentinië, El Calafate

We hebben vandaag 14 november de laatste lange busrit achter de rug. We hebben wel een nieuw Nationaal Park bezocht, waar we 3,5 uur hebben kunnen rondwandelen. De Natuur was hier behoorlijk gevarieerd. Ook hier hebben we tussen de pinguings gelopen en zeeleeuwen gezien. Er was ook een hele grote kolonie zeemeeuwen. Al met al toch wel een hele leuke dag gehad. Alleen bij aankomst in Calafate bleek dat het hotel waar we zouden overnachten niet van onze komst afwist. We Zijn uiteindelijk in een ander, veel luxer hotel, terecht gekomen.

• 15 November 2008 - 12:24

Ton En Lenny:

Hallo daar,

Kijk maar uit dat Ad niet als een pinguin gaat lopen, waar je nu zit is dat al Patagonië?
    Hier is verder alles oké, alleen het weer is donker en druilerig, maar goed wij hebben nog wat tegoed gr wij

• 15 November 2008 - 13:15

SWilma En Bert:

Hallo Drukke mensen. Wij vroegen ons af of jullie ook nog aan vakantie, dus uitrusten toekomen of is het alleen maar heeeeeeeel erg vroeg opstaan veel reizen in de bus en af en toe eten en drinken.Hebben jullie ook nog vrije tijd of invloed op de eventuele (niet)excursies??Maar al met al een ongetwijfeld mooie maar af en toe vermoeiende reis? Nog twee weken, helemaal geweldig toch!Duurt lang hé zo'n vakantie voor de thuisblijvers! Lieve groetjes van sWilma en Bert

• 15 November 2008 - 13:21

SWilma En Bert:

Halleekes,
    Die van die walvissen is helemaal te gek.Weet je ook welke het waren??
    Dat is wel erg indrukwekkend vinden jullie niet??Wij gaan het komend weeken naar de moesel in dld. ook leuk. Wandelen en heel misschien fietsen maar is wel te kort. Van vrijdag tot maandag, we zien wel.Wellicht zien we dan nog roofvogels, ook leuk, hihi xx sWilma

• 15 November 2008 - 14:38

Hallo Ad en Joan,

Je ziet er kan vanalles geburen een hotel dat vol is, maar gelukkig, jullie hebben niet buiten hoeven te slapen, De reis gidsen voor 2009 zijn binnen gevallen dus aan mij heb je geen kind ik heb de hele wereld al afgereist. Maar ik geniet van jullie reis verslag en volg via baobab de route van. Groetjes Ans

• 15 November 2008 - 14:39

• 15 November 2008 - 14:39

• 15 November 2008 - 18:49

Ingrid:

ach wat een leuk gezicht die pinguings. jullie hebben al heel wat mooie foto`s gemaakt leuk om die te bekijken. geniet verder van de reis en neem op tijd je rust. groeten van ons allemaal

• 15 November 2008 - 18:50

• 15 November 2008 - 18:52

• 16 November 2008 - 20:43

Nelly&Wil:

Hoi Ad &Joan
    Wij zijn nu in Ushuaia en hebben mooi weer droog maar erg winderig vandaag een boottocht gedaan in het beaglekanaal en zeeleuwen e.d. gezien.Als jullie hier in Ushuaia zijn raad ik jullie aan om ook naar het maritiem museum te gaan dat is in de voormalige gevangenis van Ushiaia ( erg indrukwekkend )Morgen gaan wij naar een N.P. hier in de buurt waar we een wandeling gaan maken.
    Wij hebben een leuke groep en hebben het goed naar onze zin.
    Groetjes Nelly&Wil